Blokonderwijs | Wie zijn wij

Algemeen
Het platform rijles.tips maakt onderdeel uit van een landelijk, professionele netwerk van exclusieve rijscholen die meedoen aan het nieuwe rijlesonderwijs en beginnende bestuurders beter beschermen tegen verkeersongevallen. 
 
Hoogste eisen
Het platform wordt door Dutch Lapétus onderwijsinstelling dagelijks onderhouden en voldoet aan de hoogste verkeersveiligheid eisen en examen normering. 
 
Excellente rijscholen
Het platform is gebaseerd op empirische wetenschap en is auteursrechtelijk beschermt. Dit betekent dat uitsluitend aangesloten rijscholen gebruik van het platform mogen maken.
 
Kwalitatieve leerprogramma´s
De door de onderwijsinstelling getoetste rijscholen gebruiken leer en lesprogramma’s die als beste zijn gekenmerkt en via het platform beschikbaar zijn gesteld. De onderwijsinstelling onderhoud de doeltreffende programma´s en zijn vanwege de hoogste normen, niet elders verkrijgbaar. 
 
Wij heten u van harte welkom en bedanken u alvast voor het vertrouwen en interesse in dit platform. 
Wij denken verder na dan alleen het slagen voor het rijexamen en vinden uw (verkeers)veiligheid belangrijk.

Tweede actualisatie september 2022

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden van Dutch Lapétus. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker deze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is.