Rijles.Tips
Rijscholen zijn niet allemaal hetzelfde en niemand kiest met opzet een verkeerde rijschool. Toch zakt de helft van alle leerlingen in Nederland voor het rijexamen, hoe kan dat. Wij geven jou een voorkennis en besparingstips.

Geen enkele rijschool is gelijk. Jij kiest niet met opzet voor een verkeerde rijschool.
Maar 50% van de alle leerlingen zakt voor het rijexamen.
Hoe dat kan, Wij hebben voor jou kennis van de rijschoolbranche en daarbij ook besparingstips.

Examengericht opleiden
Om het rijbewijs te halen kennen we in Nederland een examengericht opleidingssysteem. Het CBR is het exameninstituut die voor de overheid rijexamens afneemt en is niet bij met deze manier van opleiden. Maar ook de Rijopleiding In Stappen die het CBR zelf als product, via rijscholen op de markt zet is niet volmaakt. Nog steeds is de kans om te zakken (te) groot, als er niet aan de voorwaarden van de verkeersveiligheid wordt voldaan. Je bent in dat geval wel al je geld kwijt.

De manier waarop jij wordt opgeleid is examengericht.
Het CBR is het exameninstituut die voor de overheid rijexamens afneemt. Het CBR is niet blij met deze manier van opleiden.
Maar ook de RIS, de Rijopleiding In Stappen, die door het CBR zelf als product in de markt gezet wordt, is niet volmaakt. Je hebt nog een grote kans om te zakken als er niet aan de voorwaarden van de verkeersveiligheid wordt voldaan. Maar je bent wel je geld kwijt.

Onderscheidende rijscholen
De website rijles.tips is in eigendom van een onderwijsinstelling die rijscholen met de beste methodieken, leermiddelen en programma’s ondersteunt.
Het slagen voor je rijbewijs is geen kwestie van geluk. Rijscholen die bij de onderwijsinstelling zijn aangesloten weten dat als geen ander. Ze nemen samen met ons geen risico, omdat jij je geld voor een rijbewijs maar 1 keer kunt uitgeven.

De website https://rijles.tips is eigendom van een onderwijsinstelling die rijscholen met de allerbeste verkeersveilige technieken, leermiddelen en programma’s ondersteund.
Slagen voor je rijbewijs is geen kwestie van geluk. Rijscholen die bij de onderwijsinstelling zijn aangesloten weten dat als geen ander. Ze nemen samen met ons geen risico’s. Dit doen ze niet, omdat jij je geld voor je rijbewijs maar één keer kunt uitgeven.

De kracht van een onderwijsinstelling
De reden dat leerlingen via ons voor een rijschool kiezen is dat wij als onafhankelijke onderwijsinstelling voor jou het voorwerk hebben gedaan en alles al hebben uitgezocht. Wij hebben geen belang om jou extra lessen te adviseren, nadat jouw rijlespakket op is. De kwaliteit van onze aangesloten rijscholen is hoog genoeg om het in 1 keer goed te doen. Onze leerprogramma’s ondersteunen de rijscholen daarin en worden wekelijks geüpdatet

Leerlingen kiezen standaard via ons een rijschool. De reden daarvoor is dat wij onafhankelijk zijn als onderwijsinstelling en voor jou het voorwerk hebben gedaan waarbij alles al is uitgezocht.
Wij hebben reden en belang om jou extra rijlessen te adviseren, als jouw rijlespakket op
is.
De rijscholen die bij ons zijn aangesloten zijn kwalitatief van een hoog niveau. Dit is dan de reden dat het in één keer goed gebeurt. Onze leerprogramma’s ondersteunen 24/7 de rijscholen en worden wekelijks geüpdatet.

Als het goed is kennen we allemaal het theorieboek om de verkeersregels te leren. Verkeersregels zijn nodig om orde op de openbare weg te regelen. Tijdens de rijles leer je daarmee om te gaan. Soms is het handig om tips te krijgen die jouw rijlessen op een andere manier ondersteunen.
Jarenlang werd er in de rijscholenbranche een rijlesboekje uitgegeven. Praktische tips werden goed verwoordt en kwamen tijdens de rijles goed van pas. Tegenwoordig gaat bijna alles digitaal en worden de rijles praktijktips op een andere manier (online) gegeven. Ook micro e-learning op deze website wordt erg gewaardeerd. Het is gemakkelijk om sneller te leren.

We kennen allemaal het theorieboek om de verkeersregels te leren.
Verkeersregels zijn nodig om orde op de openbare weg te houden en te regelen. Tijdens je rijles leer jij daarmee om te gaan. Het is handig en verstandig om daarin tips te krijgen die jouw rijlessen hierin ondersteunen.
Jarenlang werd er in de rijscholenbranche een rijlesboekje uitgegeven. Praktische tips werden goed verwoord en kwamen daardoor tijdens de rijles goed van pas. Nu gaat het (bijna) alles digitaal en worden de rijles praktijktips online gegeven.
De micro e-learning op deze website wordt erg gewaardeerd. Het is gemakkelijker en heeft de voorkeur om sneller te leren.

Micro e-learning
Deze website is gebaseerd op het idee, om kleine stukjes leerinhoud met digitale technologie te ontwikkelen. Op deze manier krijgt je op bepaalde momenten- en onder specifieke omstandigheden gemakkelijker toegang tot de leerinhoud, bijvoorbeeld tijdens de lunchpauze, na school of werk enz.

Deze website is gebaseerd op het gegeven, om kleine stukjes leerinhoud met digitale technologie te ontwikkelen. Op deze manier krijg je bepaalde momenten- en onder specifieke omstandigheden gemakkelijker toegang tot de leerinhoud, bijvoorbeeld tijdens de lunchpauze, na school of werk enz.

 

Leren rijden doe je in de praktijk
Leer ook met micro e-learning via deze website nieuwe ideeën te verkennen, praktische problemen op te lossen en tijd (tijdens het leren rijden) te besparen.

Je leert met micro e-learning hier nieuwe ideeën, praktische problemen op te lossen en tijd te besparen tijdens de rijles.
De nieuwe ideeën en het oplossen van praktische problemen zijn ook direct toepasbaar in de praktijk