Blokonderwijs | Rijniveau

Rijniveau
Je hebt een basis (praktijk) rijopleiding die jij volgt of gaat volgen. Generaties lang hebben ouders en voorouders ook de basis rijopleiding gevolgd. De basis rijopleiding is in rijlessen verdeeld. De basis rijopleiding heeft een stappenplan. Stukje voor stukje kom je verder.

Het rijniveau is iets anders dan de basis rijopleiding die je volgt of gaat volgen. De basis rijopleiding gaat via een stappenplan en het rijniveau op volgorde van belangrijkheid.
Met de basis rijopleiding krijg jij te maken met vorderingen over het leren autorijden (rijbekwaamheid) maar het rijniveau heeft een diepere betrekking op de verkeersveiligheid.
De basis rijopleiding is bedoeld om rijervaring op te bouwen en het rijniveau bepaald de kennis over je eigen rijstijl.

De basis rijopleiding – waar je rijinstructeurs(trices) mee bekend zijn – volg je tijdens de rijles in de praktijk. Waar rijinstructeurs(trices) minder mee bekend zijn, is het rijniveau. Deze kun je centraal, via deze website en met micro e-learning volgen. Rijinstructeurs(trices) die interesse hebben naar het rijniveau, worden hierin de komende jaren onderwezen. De rijscholenbranche is sterk aan het veranderen naar de ontwikkelingen in de maatschappij en alles wat erbij hoort.

De kenmerken van rijniveau zorgen er ook voor, dat je het leerproces van het autorijden beter  begrijpt. De functionaliteit (rijniveau) van het autorijden verminderd spanning voor het rijexamen.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden van Dutch Lapétus. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker deze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is.

error: Content is protected !!