Blokonderwijs | Elementair

Elementair rijonderwijs
Je hebt een primaire (praktijk) rijopleiding die jij volgt of nog gaat volgen. Generaties lang hebben ouders en onze voorouders ook de primaire rijopleiding gevolgd. De primaire rijopleiding is in rijlessen verdeeld. De primaire rijopleiding heeft een stappenplan. Stukje voor beetje kom je verder.

Elementair rijonderwijs is iets anders dan de primaire rijopleiding die je volgt of gaat volgen. De primaire rijopleiding gaat via een stappenplan en het elementair rijonderwijs op volgorde van belangrijkheid.
Met de primaire rijopleiding krijg je te maken met de vorderingen over het autorijden (rijbekwaamheid) en het elementair rijonderwijs heeft een diepere betrekking op de verkeersveiligheid. (rijniveau)
De primaire rijopleiding is bedoeld om rijervaring op te bouwen en het elementair rijonderwijs bepaald de kennis over je rijstijl.

De primaire rijopleiding – waar je rijinstructeurs(trices) mee bekend zijn – volg je tijdens de rijles in de praktijk. Waar rijinstructeurs(trices) minder mee bekend zijn, is het elementair rijonderwijs. Deze kun je centraal, via deze website en met micro e-learning volgen. Rijinstructeurs(trices) die interesse hebben naar het elementair rijonderwijs, worden hier in de komende jaren in onderwezen. De rijscholenbranche is sterk aan het veranderen naar de ontwikkelingen in de maatschappij en alles wat erbij hoort.

De kenmerken van elementair rijonderwijs zorgen er ook voor, dat je het leerproces van het autorijden beter gaat begrijpen. De functionaliteit (elementair) van het autorijden verminderd de spanning voor het rijexamen.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden van Dutch Lapétus. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker deze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is.