Online trainingen die verkeersveiligheid leuk maken.

Onderwijsinstelling Dutch Lapétus creëert een hoge betrokkenheid bij leerlingen die hun autorijbewijs willen halen om te leren dankzij unieke, educatieve en betaalbare en kostenbesparend content met een hoge verkeersveiligheids-factor.

Ontdek Nederlands snelst groeiende aanbieder in online leren op het gebied van de verkeersveiligheid.

Wij helpen organisaties/bedrijven om een leermindset te creëren dankzij een grote diversiteit aan leervormen, door toegankelijke online trainingen en door nieuwsgierigheid te stimuleren. En dat werkt!

Wat ons uniek maakt?

Educatieve content van de hoogste kwaliteit

Onze e-learning en trainingen worden gelokaliseerd met oog op taal én cultuur. Daarnaast worden ze in-house bedacht en ontwikkeld door onze leerexperts.
Kwaliteit gegarandeerd!

Eén vaste prijs voor onbeperkte toegang

We hebben één vaste prijs die elke medewerker binnen je organisatie onbeperkt toegang geeft tot alle trainingen in alle beschikbare talen. Ja, je leest het goed!

Bewezen tools voor leeractivatie

Dutch Lapétus heeft verschillende tools die de intrinsieke motivatie van leerlingen prikkelen. Alles van een Digitale starterstest, e-learning voor leerlingen, rijinstructeurs en rijbewijsbezitters.

Een leeromgeving met grote meerwaarde voor het behalen van je rijbewijs B.

De online leeromgeving leidt je stap voor stap door de studie met leertaken, oefenopdrachten, extra uitleg. Samen met een overzicht van cijfers, vorderingen en de planning van de rijlessen zorgt de leeromgeving ervoor dat je altijd weet hoe ver je bent en wat er van je verwacht wordt. En dat elk uur studie efficiënt besteed is.
De leeromgeving is dan ook van grote meerwaarde voor je rijlessen en het behalen van je rijbewijs.

bereik meer in minder tijd!!

error: Content is protected !!